Over Ons

autoinkoop Jimmy april 2020 Oud-Beyerland bedrijf bedrijfsfoto's website

Over Autoinkoopvandaag.nl

Bij Autoinkoopvandaag.nl zijn wij al bijna 14 jaar gespecialiseerd in het in en-verkopen van auto’s. Wij willen het voor u zo makkelijk mogelijk maken, zodat u zonder al het gedoe van marktplaats, onzekere kopers, en vreemden aan de deur nog steeds voor een schappelijke prijs uw auto kunt verkopen. Mooier kunnen we het niet maken, makkelijker wel!

Sinds 2020 zijn wij gevestigd in het prachtige Oud-Beijerland, op ongeveer 15 minuten afstand vanaf Rotterdam. Hier hebben wij een mooie showroom en staat ons team van experts klaar om u van maandag tot zaterdag te helpen bij de verkoop van uw auto!

Omdat wij zien dat er bij het verkopen van uw auto vaak een hoop gedoe komt kijken, hebben wij onze online taxatie mogelijk gemaakt, zodat u geen gedoe heeft met verschillende geïnteresseerden aan de deur, die eerst allemaal de auto willen bekijken en er dan nog over na moeten denken. Bij ons vraagt u online een taxatie aan, vult u bijhorende informatie in en ontvangt u dezelfde dag nog een voorlopige taxatie en wordt u gebeld door een van onze experts om een verkoop afspraak te maken op onze locatie. Onthoud dat de taxatie een schatting is naar de informatie die u invult bij het taxatie formulier. Bij een afspraak bij ons op
locatie maken wij een proefrit met het voertuig en doen we een laatste inspectie. Probeer het formulier daarom zo zorgvuldig mogelijk in te vullen, en eventuele schade erbij te vermelden.